Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Domov mládeže a školní jídelna Pardubice veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Domov mládeže a školní jídelna Pardubice s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Kalendář

Září 2019
Po Út St Čt So Ne
           
  • Příjezd žáků - provoz DM od 14:00
1
2 3 4 5
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
6
7
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
8
9 10 11 12
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
13
14
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
15
16 17 18 19
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
20
21
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
22
23
  • Šachový turnaj od 15:30, budova B, 2. patro - vych. Novák
24
25
  • Přátelské utkání ve fotbale mezi žáky z budovy A a B, hřiště budovy C od 16:30 do 17:30, vych. Novák a Vydržel
26
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
27
28
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
29
30            

« Srpen 2019 Říjen 2019 »

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Přejít na virtuální prohlídku


Kontakt

Domov mládeže a školní jídelna Pardubice 
  Rožkova 331, 530 02 Pardubice
  IDS: q6r6p6m  
IČ: 48161071     plátce DPH
466 330 774, 702 284 749 – ředitelství,
budova A, B chlapci
  466 303 792, 702 284 750 –  C dívky

© 2019, Domov mládeže a školní jídelna Pardubice – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑