Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Domov mládeže a školní jídelna Pardubice veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Domov mládeže a školní jídelna Pardubice s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Kalendář

Březen 2019
Po Út St Čt So Ne
       
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
1
2
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
3
  • Soutěž o nejrychlejšího plavce DM
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (04 - 07)
  • Jarní výzdoba - vych. Novotná, Nosálová (04 - 07)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (04 - 07)
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Skálová, Dvořáková (04 - 07)
4
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (04 - 07)
  • Jarní výzdoba - vych. Novotná, Nosálová (04 - 07)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (04 - 07)
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Skálová, Dvořáková (04 - 07)
5
6
7
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
8
9
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
10
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba - vych. Novotná, Nosálová (11 - 14)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Skálová, Dvořáková (11 - 14)
11
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba - vych. Novotná, Nosálová (11 - 14)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Skálová, Dvořáková (11 - 14)
12
  • Diskotéka - music klub, budova C od 19:00, Seidlová, Novotná, Staříková
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba - vych. Novotná, Nosálová (11 - 14)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Skálová, Dvořáková (11 - 14)
13
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba - vych. Novotná, Nosálová (11 - 14)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (11 - 14)
  • Jarní výzdoba společných prostor - vych. Skálová, Dvořáková (11 - 14)
14
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
15
16
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
17
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (18 - 21)
18
  • Šachový turnaj od 15:00, budova A, 3. patro - vych. Novák
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (18 - 21)
19
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (18 - 21)
20
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (18 - 21)
21
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
22
23
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
24
  • Sázení pokojových květin - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (25 - 27)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (25 - 28)
25
  • Sázení pokojových květin - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (25 - 27)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (25 - 28)
26
  • Sázení pokojových květin - vych. Karcolová, Sommerová, Gubíková (25 - 27)
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (25 - 28)
27
  • Domovní rada, budova C, hudební klub od 19:30 - vych. Krčmářová, Pachovský
  • Turnaj ve stolním tenise - Dvořáková, Skálová, Seidlová, Staříková (25 - 28)
  • Sportovní odpoledne - půdní sekce, budova A od 15:00 - vych. Novák a Rambousek
28
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
29
30
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
31

« Únor 2019 Duben 2019 »

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Přejít na virtuální prohlídku


Kontakt

Domov mládeže a školní jídelna Pardubice 
  Rožkova 331, 530 02 Pardubice
  IDS: q6r6p6m  
IČ: 48161071     plátce DPH
466 330 774, 702 284 749 – ředitelství,
budova A, B chlapci
  466 303 792, 702 284 750 –  C dívky

© 2019, Domov mládeže a školní jídelna Pardubice – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑