Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Domov mládeže a školní jídelna Pardubice veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Domov mládeže a školní jídelna Pardubice s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Kalendář

Únor 2018
Po Út St Čt So Ne
     
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
1
  • Pololetní prázdniny
2
3
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
4
5 6 7
  • Stravovací komise, studentský klub od 19:00 - vych. Krčmářová, Pachovský
8
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
9
10
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
11
12 13 14
  • Šachový turnaj - od 15:00 do 17:30 hod. - budova A 3. patro - ( televizní místnost ) - Jiří Novák
15
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
16
17
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
18
19
  • Turnaj ve stolním tenise od 15:00, budova A - vych. Novák, Rambousek
20
21
  • Domovní rada, budova B, studentský klub od 19:00 - vych. Pachovský, Krčmářová
22
  • Odjezd žáků - provoz DM do 15:00
23
24
  • Příjezd žáků - provoz DM od 17:00
25
26
27
28        

« Leden 2018 Březen 2018 »

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Přejít na virtuální prohlídku


Kontakt

Domov mládeže a školní jídelna Pardubice 
  Rožkova 331, 530 02 Pardubice
  IDS: q6r6p6m  
IČ: 48161071     plátce DPH
466 330 774, 702 284 749 – ředitelství,
budova A, B chlapci
  466 303 792, 702 284 750 –  C dívky

© 2018, Domov mládeže a školní jídelna Pardubice – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑